Wednesday, March 25, 2015

Tiada sebab pas keluar PR

Mengapa? Kerana pas tak masuk pun dalam pakatan rakyat,Pas hanya bekerjasama saja.Maka tak lojik digesa keluar PR,

Macam mana nak keluar sedangkan pas tak duduk pun dalam pakatan rakyat.oleh itu gesaan yang dibuat oleh DAP supaya keluar tidak timbul.

Lebih lebih lagi pas ada kapal sendiri yang jelas tidak selari dengan kapal PKR, hatta DAP yang jelas nahkodanya kafir harbi yang tidak sekali kali akan setuju dengan dasar PAS.

Bukan hudud sahaja yang DAP tidak setuju malah pengasingan gender yang dilaksanakan oleh kerajaan Kelantan pun dikutuk habis habisan.

Yang paling berat sekali tidak masuk akal PAS dituduh sebagai pengkhianat sedangkan pas lah yang banyak bertolakansur sepanjang bekerjasama dengan PR,

Bukan setakat banyak bertolak ansur, malah pas utama pakatan untuk jaga hati DAP berbanding menjaga agama yang diperintah Allah


3 comments:

bat8 said...

Bang

PAS memang maeuk PR. Yang xmasuk PR adslsh g3ng2 UG yang be4jawatan dalam PAS Pusat.

Ridd said...

Aiioi....! PR.....Korang ni semua bermasalah dari lepas pilihanraya sampai lah ni. Tak habis2 dgn masalah......masalah......masalah....!

Masalah yg dulu pun tak habis lagi selesai sampai lah DSAI tu dah masuk penjara masih lagi masalah tak selesai. Duit RAKYAT kerajaan keluarkan untuk 1MDB sampailah dah duit hanyutan dan menanggung rugi berbillion billion masalah PR tak gak selesai.
Ni duit RAKYAT kerajaan dah keluar beli JET baru pun PR MASIH TAK HABIS BERTEKAK SESAMA SENDIRI......!
Kawan sebagai pengundi pun dah bosan dgn dgn cara politik PR ni. BN dalam diam2 dah pulun berbilion bilion duit rakyat.....!
yang pasti RAKYAT tetap kena GST,SOCSO,CUKAI ..... itu memang dah confirmed.
PR istihar perbuatan BN pun benda dah berlaku....duit Rakyat dah sememang hanyut. Yg dapat projek tu pun mungkin dah beli berpuluh puluh rumah mungkin dah siap duduk bergumbira.
PR dok memekak dgn masalah DALAMAN yg bangang dan menunjukkan KEBODOHAN sikap pemimpin masing2.
kalau dah tak boleh tinggal sebumbung bubar saja lah...... dan TUMPUKAN pada amanah yg diberikan oleh pengundi masing2. PRU akan datang biarkan pengundi pikirkan sapa yg dia nak undi. Kalau dah rupa ini perangai PR terpaksa lah RAKYAT MEMBIAR KAN SAJA DIROGOL OLEH KERAJAAN BN.
Bagi undi diharap dapat mengurangkan beban Rakyat rupanya bermasalah sampai kesudah tak selesai. Akhir nya Rakyat tetap jadi masa perkosaan oleh kerajaan BN.

PADA SEMUA PEMIMPIN2 PR...!
SEMUA SUDAH TERJADI.......RAKYAT SUDAH MENJADI MANGSA PERKOSAAN YG RAKUS DARI KERAJAAN BN.

Undi PR pun BERmasalah tak undi PR menjadi jadi masalah. HAKIKAT NYA RAKYAT TADAH PUNGGONG BAGI KERAJAAN BN LIWAT SEPUAS PUASNYA.


TAHNIAH BUAT SEMUA PEMIMPIN2 PR.

HIDUP PR
HIDUP GST
HIDUP PR
HIDUP 1MDB
HIDUP PR
HIDUP JET BARU SAMPEI......!
HIP HIP HOREY
HIP HIP PR
HIP HIP HOREY
HIP HIP PR
HIP HIP HIP
PENGUNDI JADI KARTUN PR Dan BN HOOREY...!

Anonymous said...

Pas memang tak masuk PR, cuma Pas berangan nak Kerusi MB s"ngor saja........diperak DAP bagi kat Pas pon puak puak ni tak sedor diri.......syorga beb matlamat diorang, taik penoh tangan. PR13 dah buat persetujuan kerusi......tapi lawan dgn geng sendiri....alasan pil kuda dan liberalisma........buat fitnah kemudian nak laksana hudud......ulamak ale utuh! Pas paria politik amno(UG) terutama murdyidul yg baru....haram jadah