Wednesday, October 4, 2017

Agenda YahudiMaaf cakap, kerana ada sebahagian umat Islam yang marah marah mengatakan kafir itu musuh Islam.Hujah mereka, kalau mereka musuh Islam macam mana mereka suka kepada Islam dan masuk Islam.

Ada juga yang kata Yahudi dan Kristian ahli kitab. sembelihan mereka boleh makan. lelaki Islam boleh berkahwin dengan anak anak perempuan mereka.

Ahli kitab Talmud (Yahudi) dan ahli kitab Bable (kristian).Pada hal ahlu kitab yang dinyatakan Allah, ialah mereka yang memakai kitab Taurat yang diturun kepada Nabi Musa AS dan kitab Injil yang diturunkan kepadan Nabi Isa AS.

Ahli Kitab sebenarnya tidak mendurhakai Allah dan Rasul Rasul dan haram membunuh sesama manusia Mereka tidak memusuhi Allah dan nabi Muhammad SAW, malah mereka menjadi penyelamat kepada nabi nabi, termasuk Nabi Muhammad SAW  di Syam ketika ikut bapa saudaranya.

Tidak dinafikan memang ada sebahagian kafir yang suka kepada islam akan tetapi perstusnya terlalu kecil berbanding yang tak suka kepada Islam.Hujahnya, tujuh ratus keluarga yang dihalau keluar oleh Nabi SAW dari Madinah, hanya satu kelurga sahaja yang masuk Islam.

Kafir yang suka kepada Islam ialah kafir zimmi di Madinah dan bukan kafir musyrik di Mekah yang kita kenal pasti sebagai kafir harbi yang mana telah dinyatakan dalam Al Quran.

Bukan isu itu yang hendak penulis bicarakan dalam tulisan kali ini. Akan tetapi satu isu yang tidak pernah difikirkan oleh umat islam bahawa ia adalah suatu agenda besar Yahudi.

Salah seorang ustaz yang apabila ditanya berapa orang anak sekarang ini, lantas dijawab hanya empat orang sahaja.

Timbul tandatanya penulis mengapa hanya empat orang sahaja sedangkan Islam mahu umatnya ramai  anak dalam satu satu keluarga.

Sesungguhya Nabi Mohammad SAW amat suka dan gembira dengan keluarga yang punya ramai bilangan anak anak.

Apabila ditanya mengapa hanya empat anak sahaja, lantas dijawab yang berbunyi: Nak buat macam mana itu sahaja yang boleh.

Apakah ia sudah ditakdir hanya mempunyai empat orang sahaja. Kalau sudah ditakdir, mana mungkin ada manusia yang melawan takdir Allah.

Tandatanya masih bermain di fikir penulis bahawa ini pasti kelahiran kelahiran meerusi penbedahan yang menjadi kegemaran para doktor bedah di Hospital milik kerajaan di Malaysia.

Sebab itu isteri ustaz tadi tidak boleh melahirkan anak lagi kerana telah dihadkan hanya empat orang sahaja dapat dilahirkan secara penbedahan, kerana kebanyakan  isteri dinasihat ikat peranakan agar tidak boleh hamil lagi.

Mengapa isteri melahirkan anak menerusi penbedahan secara tak normal, sedangkan mereka mempunyai faraj sebagai jalan untuk melahirkan anak secara normal.

Inilah isu yang hendak penulis kemukakan dan difikirkan mengapa boleh berlaku demikian. Pasti ada suatu agenda untuk menghadkan kelahiran umat Islam diaras muka bumi Allah ini.

Hujahnya, Yahudi semamangnya tidak suka dengan kanak kanak lelaki dan perempuan.

 Sesungguhnya hari hari mereka membunuh kanak kanak Islam di Palestin. Malah disamping orang dewasa, kanak kanak lelaki dan perempuan dijadikan masngsa paling kejam dan zalim.

Oleh itu, hujah ramai ibu umat Islam melahirkan anak menerusi penbedahan adalah suatu agenda yahudi yang tidak pernah difikirkan oleh para pemimpin Umat Islam sedunia, termasuk di Malaysia dahulu dan kini.

Tidak pernah terfikir oleh kita bahawa rancangan keluarga yang diterima pakai oleh Negara kita juga suatu agfenda yahudi supaya menghadkan kelahiran kanak kanak umat islam.

Yahudi Berjaya menghadkan kelahiran umat islam di atas muka Allah menerusi perancang keluarga dan penbedahan yang cukup popular sekarang ini.

Pendek kata kebanyakan ibu muda yang hamil memilih melahirkan anak menerusi penbedahan atas nasihat doktor, sedangkan itu bermakna melawan takdir Allah yang telah ditetapkan masa dan ketika seorang bayi keluar dari perut ibunya.

Macam juga mati, tidak boleh dilambatkan dan tidak boleh dicepatkan, kerana Allah telah tetap nyawa mereka di cabut. Akan tetapi mereka boleh cabut nyawa mereka sendiri dicepatkan kematiannya.

Demikian juga yang berkaitan dengan kelahiran bayi. Mereka boleh usaha untuk dicepatkan kelahirannya apabila ibu ibu yang hamil dan cukup bulannya sedang bertarung dengan maut dilahirkan secara penbedahan.

Inilah cara mudah dan disukai oleh kebanyakan ibu ibu muda yang hamidl dan suami suami yang  kesian melihat kesakitan yang ditanggung semasa hendak melahirkan, 
lantas bersetuju dan menurunkan tanda tangan untuk dibedah tanpa menyedari itu adalah agenda yahudi untuk menghadkan kelahiran umat Islam diatas muka bumi Allah.
 
No comments: